08–39 99 39

BORTFORSLING

Efter att man fällt ett träd så återstår efterarbetet. Wasa trädfällning erbjuder bortforsling av hela eller delar av trädet. I samband med bortforsling av hela träd så använder vi oss av en lastbil med 30 kubiks lastförmåga med en griparm på 18 meter. Bortforsling genomförs mellan 1-3 arbetsdagar efter utfört arbete.

När vi fäller ett träd blir det mycket ved och ris. Ett stort träd kan ge kubikmeter med virke, så det handlar om stora volymer. Med vår stora lastbil är det inget problem att forsla bort allt samman fort och effektivt. Vi har även en lång kran för att kunna lyfta allting samt för att komma åt så gott som var som helst.

När vi utför trädgårdsarbete eller du har annat grönt avfall så kan du också boka in oss så kommer vi och hämtar allt samman. Det blir lätt en hel del att kasta när du beskär träden eller häcken, för att inte tala om löv och annat på hösten.

BOKA HEMBESÖK

Före varje arbete tror vi på ett personligt möte med konsultation. Vi har självklart kostnadsfria offerter i hela Stockholms området.