Trädfällning på Blidö

När du ska utföra en trädfällning på Blidö kan du vända dig till oss på Wasa Trädfällning. Vi kan erbjuda dig professionella arborister på Blidö som hjälper dig att fälla dina träd på ett korrekt och säkert sätt. Våra arborister har utbildning och certifieringar inom trädfällning och har dessutom varit verksamma inom branschen under en lång tid. Detta gör att vi har en stor kunskap och massor av erfarenhet då det kommer till att fälla träd även då dessa är placerade i svåra lägen som vid elledningar, vägar eller nära byggnader. Du är välkommen att kontakta oss genom formuläret på vår hemsida för att få mer information om hur vi kan hjälpa dig med en säker och effektiv trädfällning på Väddö.

Trädfällning Blidö

Trädfällning Blidö, Norrtälje

Vad är en arborist?

En arborist är en trädvårdsspecialist som främst har till uppgift att vårda träd så att de mår bra genom att beskära, underhålla och se till att de har en problemfri miljö att vistas i. För att få kalla sig arborist så krävs det att man har genomgått utbildningar och är certifierad inom området. Utbildningar sker bland annat i trädsäkerhet, vilket är något som är mycket viktigt då man ska fälla träd i utsatta positioner. En arborist gör noggranna analyser och kalkyler för att kunna planera hur ett träd bäst ska fällas. Ibland går det att fälla träd direkt då det finns en fallriktning som gör att träden inte skadar egendom eller personer i närheten. I vissa fall kan det krävas att ett träd kapas i sektioner, framför allt i tätbebyggt område.

 

Anlita skicklig arborist från Wasa Trädfällning

När du är i behov av en arborist i Stockholm för din trädfällning kan du med varm hand vända dig till oss som endast har utbildade och certifierade arborister. Du kan genom formuläret på denna sida boka ett kostnadsfritt hembesök där en av våra arborister kommer ut för att kontrollera förutsättningarna för din trädfällning på Väddö. Våra arborister har en stor kunskap då det kommer till både trädvård och fällning av träd vilket gör att du kan få råd och tips för hur du bäst kan gå tillväga för att få trädet fällt under kontrollerade och säkra former. Arboristen kommer att göra kalkyleringar av fallriktning, kontrollera möjligheten att fälla trädet helt eller om det behöver kapas upp i sektioner. Därefter kommer du att kunna erhålla en offert med ett konkurrenskraftigt pris för din trädfällning.

 

När vi utför en trädfällning på Blidö

När vi ska fälla träd så kommer vi se till att alla säkerhetsarrangemang följs till punkt och pricka. Det handlar bland annat om att utse fallriktningen på trädet så att de inte riskerar att skada egendom eller personer. Om trädet behöver kapas upp i sektioner kommer det kanske att krävas en skylift eller en kranbil för att kunna utföra arbetet. När trädet är fällt kan du välja om du vill att vi ska forsla bort trädet eller om du själv ska ta hand om trädet själv. Vi kan även hjälpa dig med stubbfräsning så att du direkt kan börja nyttja den frigjorda marken. Våra arborister har all den kunskap som krävs för att utföra en säker trädfällning och har även tillgång till de maskiner, verktyg och andra tillbehör för att klara av att fälla träd som är placerade i svåra lägen.

 

Kontakta oss 

Vi är ett seriöst företag som har varit verksamma i branschen under många år vilket har gett oss massor av goda omdömen från våra kunder. Vi har fällt över 7 000 träd vilket gör att vi har den erfarenhet som krävs för att kunna hantera mer komplicerade trädfällningar. Alla våra arborister är certifierade inom trädvård och trädfällning. Vi har dessutom alla försäkringar som krävs för att du ska känna dig trygg med vår trädfällning. Om du vill få mer information om hur vi kan hjälpa dig med trädfällning på Blidö eller om du vill boka ett kostnadsfritt hembesök är du välkommen att kontakta oss.