Trädfällning Nacka

Wasa Trädfällning garanterar en säker trädfällning i Nacka

Många trivs med sina träd, de är en trevlig del av trädgårdar och parker. Men ibland måste de tas ner. Som om de står så pass nära ett hus att de utgör en fara under en storm. Eller om det är dags att bygga ut eller resa en ny byggnad. En del vill helt enkelt plantera något annat just där trädet står. Då kan du behöva hjälp med trädfällning i Nacka. Det allra bästa är att anlita professionella arborister som kan göra det både effektivt och säkert.

Tekniska kunskaper för säker trädfällning i Nacka

Vi på Wasa Trädfällning har hållit på i branschen ett bra tag. Du kan lita på att vi utför din trädfällning Nacka noggrant, kvalitet och säkerhet är vår styrka. Efter flera år inom yrket har vi utvecklat en speciell känsla för träd. Vi vet hur de växer och har lärt oss det bästa sättet att fälla dem. Det kräver en viss teknik, speciellt om det växer på ett knepigt ställe.

Kontakta oss gärna för en pratstund. Berätta vad du vill ha gjort och när. Vi kommer på besök och ser över situationen, bland annat hur nära trädet står eventuella hus eller annan bebyggelse. Därefter ger vid dig en kostnadsfri offert, där allting är specificerat. Du slipper dolda kostnader utan vet redan från början hur mycket allting kommer att kosta.

Trädfällning Nacka

BOKA HEMBESÖK

Före varje arbete tror vi på ett personligt möte med konsultation. Vi har självklart kostnadsfria offerter i hela Stockholms området.

Trädfällning i Nacka vid limiterad yta

Det är inte ovanligt att vidta speciella åtgärder för att få ner ett träd. De kan ju bli nog så höga, och sedan har du kronan som breder ut sig. Därför kan det ofta bli aktuellt med sektionsfällning, och mer sällan kan vi fälla trädet på traditionellt sätt. Eftersom vi har både den utrustning och stor expertis så klarar vi av båda sätten lika bra.

Vi klättrar upp till toppen och börjar skära ner trädet i mindre delar. Därmed så riskerar vi inte att det faller över en elledning eller på ett hus. Ingen och ingenting blir skadat i processen, och det går att fälla de högsta träden oavsett var de är placerade. Det är egentligen mest i skogen eller större parker som vi kan fälla trädet rätt av genom att såga igenom det på nedre delen av stammen.

För att kunna fälla ett träd på detta sätt krävs det speciell utrustning. Vi har naturligtvis allt som behövs, både för att kunna ta oss upp i trädet men också för att få ner de så tunga delarna. Med flera års erfarenhet på nacken kan vi ta itu med både höga och breda träd. Eftersom ett fullvuxet träd kan bli lika högt som ett höghus så förstår man hur viktigt det är med säkerheten.

 

Vårda träden och trädgårdarna i Nacka

Det är viktigt med träd, de ger syre och rensar luften. Du känner hur det är lättare att andas när du går ute i skogen. Dessa fördelar sprider sig till hushållen runt omkring och man satsar på att ha många träd på olika orter. Sedan är de också bra som skydd. När det blåser eller solen skiner allt för starkt fungerar ett stort träd, eller en klunga med lite mindre, som en barrikad. Kombinerat med alla dessa goda egenskaper har du skönheten.

Alla njuter av att se ett vackert träd, oavsett vilken årstid det är.

Men för att de ska hålla sig snygga krävs det ett visst underhåll. Många träd mår bara bra av att beskäras. Du kan ta bort riktigt mycket, men nästa vår så kommer de tillbaka. Snyggare än någonsin med färska skott och grenar. Wasa Trädfällning har flera uppdrag med beskärning och trädvård. Vi tar hand om dina träd, ger dig råd och ser till att de alltid är presentabla.

Med eller utan löv ska de pryda sin plats i din trädgård eller grönområden.

Vi ställer gärna upp för både privatpersoner, företag eller bostadsrättsföreningar. Trädgårdsskötsel och trädvård går hand i hand. Ta kontakt med oss och hör efter vilka lösningar vi kan erbjuda. Alla har behov av snygga grönområden, och vi kan det mesta om träd och grönt. Med våra avtal kan du alltid njuta av dina träd.

Wasa Trädfällning i Nacka

 

Rensa upp efter er trädfällning i Nacka

Ett vanligt träd kan ge ett par kubikmeter ved, och det inkluderar inte ris och smågrenar. Wasa Trädfällning tar sig an även bortforsling av allt som blir över efter en trädfällning. Om du vill behålla något går det bra. Allt fler eldar ju med ved, så det kan löna sig att ta hand om det. Men annars så har vi både lastbil och kran. Det tar inte mer än ett par dagar efter avslutad trädfällning Nacka så är allting borta.

Något annat som kan vara fult att lämna kvar är stubben. Vi fräser bort den på nolltid, och förvandlar det hela till flis. Detta kan du sedan använda till olika saker i trädgården. Många blandar ut den med jorden för att fylla ut lite grand. Andra lägger den runt buskar, träd eller rabatter för att täcka över dem. Det är ju ett naturligt material som du gärna kan använda även där det finns barn och husdjur.

Samarbete med proffsen för säker trädfällning

Med andra ord kan Wasa Trädfällning ta hand om allt samman, om det är vad du önskar. När vi är färdiga så är marken redo för nyplantering, grundläggning eller vad du än tänkt göra med den. Naturligtvis visar vi stor respekt för din egendom och tomt, trots att vi jobbar med maskiner och andra verktyg.

När du sett vår kostnadsfria offert kan du gärna lägga till eller dra ifrån något som du vill ändra. Ibland kommer vi upp med flera olika lösningar så att du kan välja mellan flera alternativ. Kommunikationen med våra kunder är viktig för oss, så ställ alla frågor du har eller kom upp med dina åsikter. Vi lyssnar på allt och tillsammans kommer vi fram till den bästa lösningen för just ditt träd. Trädfällning Nacka har aldrig varit så enkelt, effektivt och samtidigt säkert.