Trädfällning i Hässelby

Har du träd som har dött, är döende, blivit angripet av insekter eller som har fått skador och därmed är i behov av att utföra en trädfällning. Du kanske har andra skäl att fälla träd som att trädets rötter skadar en närliggande byggnad eller väg, som växer för nära en fastighet eller en elledning eller kanske du ska bygga nytt som kräver utrymme på tomten. Oavsett vilka skäl du har att utföra en trädfällning i Hässelby kan du vända dig till oss på Wasa Trädfällning som är specialister på trädvård och trädfällning. Vi kan erbjuda dig kunniga arborister i Hässelby som har den kunskap som krävs för att kunna fälla dina träd på ett säkert och effektivt sätt.

Trädfällning i Hässelby

Trädfällning i Hässelby

Vad gör en arborist i Hässelby

En arborist är en person som har genomgått utbildningar i trädvård och trädsäkerhet för att erhålla de certifieringar som krävs för att få fälla träd. En arborist har ett stort kunnande då det kommer till att vårda träd och beskära träd så att träden åter igen kan bli friska och få näring. De har också en stor kunskap då det kommer till att bedöma ett träds tillstånd exempelvis då träd har fått röta, blivit angripet av insekter eller är döende. Det kan krävas att vissa träd behöver fällas för att inte andra träd i dess närhet också ska bli sjuka. Om du har problem med ett träd kan du anlita en arborist för att undersöka trädet och därefter lämna råd över vilka åtgärder som är lämpligast.


Våra arborister fäller träd i Stockholm

En arborist har också en stor kunskap då det kommer till trädsäkerhet och trädfällning. Detta gör att när du behöver hjälp med trädfällning av större träd eller träd som står illa till bör du alltid anlita en arborist med fokus på Hässelby, som är experter på att analysera hur trädfällningen kan genomföras på ett säkert sätt. Våra arborister i Hässelby gör säkerhetsbedömningar och planerar fallriktning så att inte skador uppstår på egendom, personer eller närliggande fastigheter och elledningar. Ibland kan det krävas att arborister behöver klättra upp i träd för att kapa upp trädet i sektioner då det inte går att fälla ett träd säkert, som exempelvis i tätbebyggt område. Vi på Wasa Trädfällning har medarbetare som alla är certifierade arborister vilket gör att vi kan erbjuda dig en säker och trygg trädfällning i Hässelby.

Arborist i Hässelby

Arborist i Hässelby

Beskärning av träd i Hässelby

För att träd ska växa och vara friska, för att exempelvis kunna ge frukt, behöver dessa mellan varven beskäras så att inte döda grenar hindrar att hela trädet får näring. Det sker vanligtvis genom beskärning där döda grenar kapas. Beskärning är också vanligt av estetiska skäl så att alla träd i en formation får samma utseende och form. Beskärning av träd kan också vara nödvändigt då grenar växer in i elledningar eller skapar problem för grannarna. Du är välkommen att kontakta oss på Wasa Trädfällning för att boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kan informera dig om hur vi kan hjälpa dig med din trädbeskärning. Vi utför även andra tjänster som exempelvis stubbfräsning, efter en trädfällning, och kan också erbjuda dig vård av din trädgård.

Om Wasa Trädfällning

Wasa Trädfällning är ett välrenommerat företag som under en lång tid har hjälpt tusentals privatpersoner och företag med deras trädfällning i Stockholms län. Våra arborister har genomgått utbildningar som innebär att de har alla de certifieringar som krävs för att kunna fälla träd på ett säkert och korrekt sätt. Deras långa erfarenhet inom branschen bidrar också till att de är experter på att hitta lösningar då du behöver fälla träd som står på komplicerade platser, som exempelvis i närheten av en fastighet eller i tätbebyggt område. Du är välkommen att kontakta oss genom formuläret på vår hemsida för att erhålla mer information eller för att boka ett kostnadsfritt hembesök.