Trädfällning i Åkersberga

Trädfällning Åkersberga

Arborist som utför trädfällning och trädvård i Åkersberga

Våra arborister utför trädfällning, stubbfräsning, beskärning och trädgårdsskötsel i Åkersberga med omnejd. Vi på Wasa Trädfällning har goda referenser hos Google och Reco som du hittar här på hemsidan.

Vi som arbetar med trädfällning i företaget är alla utbildade arborister och certifierade av European Arboricultural Council. Vi har givetvis de motorsågskort som krävs för arbete på din fastighet och sätter alltid säkerheten i första hand.

Välkommen att fylla i vårt kontaktformulär här på sidan för att begära offert på trädfällning i Åkersberga eller någon av våra övriga tjänster. Vi erbjuder alltid gratis hembesök för att kunna ge dig ett korrekt pris på förhand för tjänsterna som du beställer.

Wasa Trädfällning tar alltid säkerheten i första hand

Våra tjänster

Till oss kan du vända dig om du har ett eller flera träd på din mark i Åkersberga som behöver fällas eller beskäras. Träd växer sig stora med tiden och kan utgöra en fara om de inte mår bra eller om de står för nära byggnader. Många väljer även att beskära eller helt ta bort träd av estetiska skäl då de helt enkelt inte passar in i landskapsbilden man önskar skapa på sin tomt. I andra fall räcker det med att beskära ett träd för att det ska kunna stå kvar och bidra till en vacker miljö.

Välkommen att anlita oss för:

  • Trädfällning av hela träd
  • Sektionsfällning för säker trädfällning i svåra lägen
  • Beskärning och omvårdnad om träd som du vill ha kvar
  • Stubbfräsning för att få bort resterna av träd som fällts
  • Bortforsling av material efter arbetet

Därför ska du anlita ett proffs vid trädfällning i Åkersberga

Att fälla träd är ett riskfyllt uppdrag, särskilt för den som inte har erfarenhet. Det kan vara svårt att veta hur ett träd beter sig när man hugger eller sågar i det. Det handlar om stora krafter och mycket vikt, särskilt om trädet har fått växa till sig. Som lekman kan det också vara svårt att avgöra om ett träd är friskt eller om det kan vara angripet av röta. Det påverkar också hur det beter sig vid fällning.

Vi rekommenderar att du alltid tar hjälp av en kunnig arborist när du har behov av att ta ner träd. Endast enklare beskärning eller att ta ner småträd och sly rekommenderas för den som inte har utbildning på området. Även om du har tillåtelse att ta ner träd på din egen mark utan att du har motorsågskort så kan det vara mycket farligt om man inte vet vad man gör. När du anlitar oss får du istället hjälp av proffs som vet hur varje situation ska hanteras så att det inte riskerar uppstå skador på vare sig personer eller egendom. Välkommen att anlita oss så blir jobbet utfört på rätt sätt.

Vid förfrågan av trädfällning eller arborist i Åkersberga:

Vi skulle uppskatta om du skriver med följande uppgifter när du kontaktar oss. Vi kan då göra en bättre bedömning av trädfällningen och på så vis ge ett snabbare svar.

  • Adressen där träden står
  • Tjänsterna ni behöver hjälp med

Vi är experter på trädfällning (och sektionsfällning), trädbeskärning och stubbfräsning. Vi utför alla dessa tjänster i hela Stockholm, inklusive Åkersberga!

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi snarast med mer information och för att boka tid för ett besök så att vi kan ta fram korrekt pris.