Trädfällning Hägersten

Vi är alla medvetna om att träden i vår omgivning fyller en viktig funktion för både oss människor och för miljön. Ibland kan de dock behöva tas ned för att ge plats för annat, exempelvis en utbyggnad eller andra planteringar. Kanske är trädet placerat för nära andra träd eller är gammalt och riskerar att blåsa ned vid kraftigt oväder. Oavsett orsak behövs rätt hjälp när en trädfällning ska utföras. Vi på Wasa trädfällning har rätt kompetens och erfarenhet för att göra din trädfällning i Hägersten säker och effektiv. Vi på Wasa Trädfällning kan garantera fantastisk service och duktiga arborister för att du som kund ska känna dig i trygg.

Ansvarsfull och trygg trädfällning i Hägersten 

Det kan medföra många risker med att fälla ned ett träd och därför är det viktigt att anlita rätt hjälp. Hus, el-ledningar eller andra byggnader i omgivningen är några av många saker som inte får komma till skada vid trädfällning. Hos oss på Wasa trädfällning arbetar välutbildade arborister med lång erfarenhet och rätt kompetens. Tillsammans med dig gör vi en utvärdering och planering där vi ser till att din trädfällning i Hägersten blir både säker och effektiv.  Vår ambition är att alltid utföra ett ansvarsfullt arbete med högsta möjliga säkerhet, något som också genomsyrar hela vår verksamhet. 

Vi uppmanar dig att ta i kontakt med oss på Wasa Trädfällning vid en trädfällning i Hägersten. Är du inte övertygad ännu får du gärna läsa våra referenser och omdömen från tidigare arbeten.

Dags för trädfällning Hägersten

Träd är bra stora, det är en ganska stor del av deras charm och popularitet. De ger skydd mot både sol och vind, förutom att ge glädje åt själen. Vi på Wasa Trädfällning har jobbat inom branschen i flera år och har en djup känsla för alla sorters träd. Med vår kunskap och erfarenhet kan du vara säker på att allting sker på bästa sätt. Säkerhet och arbetsmoral ligger högt upp på listan av vad vi anser vara viktigt.

Kontakta oss gärna om du har behov av att fälla ett träd, eller flera stycken. Vi kommer på besök och ser hur det ser ut runt omkring trädet. Om det finns några byggnader, elledningar eller något annat som kan komma till skada. Därefter ger vid dig en kostnadsfri offert där allting är beräknat. Du slipper dolda kostnader utan vet redan från början vad du kan förvänta dig. Vi lyssnar på dig och kommer upp med en lösning som passar dina behov.

Trädfällning i Hägersten av Wasa Trädfällning

Vi gör trädbeskärning och hjälper till i trädgården i Hägersten

Ett träd mår bäst vid omtanke och hänsyn, därför erbjuder vi trädbeskärning för att hålla dem friska längre. Förutom trädfällning och stubbfräsning kan vi hjälpa dig med andra tjänster för att bibehålla trädets kvalité. Efter ett varmare klimat så är inte träden fulla med sav vilket kan göra det aktuellt med beskärning av trädet. Vi kan även låta trädets toppar beskäras för att begränsa höjden! 

Att värna om sin trädgård är viktigt för trivseln, inte bara för oss utan även för omgivningen. Vi på Wasa trädfällning har genom vår passion för yrket lärt oss allt vad det innebär för att skapa den bästa möjliga växtligheten. Vi hjälper privatpersoner, bostadsrättsföreningar och andra organisationer med alla sina grönområden. Tveka inte att kontakt oss för den bästa lösningen för dig.

Metoder vi använder vid en trädfällning i Hägersten

När vi utför trädfällningar ute i Hägersten anpassar vi oss efter två olika metoder beroende på situationen, platsen och dess omgivning. Metod nummer ett kallas för traditionell trädfällning, den typen av trädfällning innebär att trädet fälls i sin helhet då det beskärs vid stammen. Denna metod används oftast i skogsområden eller andra områden som är obebyggda och fria från närliggande föremål.

Metod nummer två kallas för sektionsfällning och går ut på att trädet beskärs från toppen och nedåt. Denna typ av trädfällning är vanligast hos oss på Wasa Trädfällning. De större bitarna som blir kvar från trädet forslas ned bit för bit tills hela trädet är fällt. Vi gör detta för att våra arborister ska ha full koll på hela processen. Denna metod kan användas i princip var som helst då inget i närheten kan komma till skada på samma sätt. Vilken metod som passar bäst för din trädfällning i Hägersten kommer vi gemensamt fram till vid en genomgång. Tveka därför inte att kontakta oss och låt någon utav våra arborister hjälpa till att planera din kommande trädfällning i Hägersten. Vi erbjuder alltid kostnadsfria offerter i Stockholm.

Vi hjälper dig med både transport och bortforsling i Stockholm

När en trädfällning är avklarad så finns det en hel del ved och ris att ta hand om. Vi hjälper gärna till med bortforsling av resterna om så önskas. Det kan vara ett omfattande arbete som ofta kräver lastbilar och kranar. Vi på Wasa Trädfällningar har nämligen rymliga lastbilar med långa kranar som gör det möjligt att komma åt och lyfta resterna även på de mest svåråtkomliga platserna. 

En ytterligare sak att ta hänsyn till vid din trädfällning är stubben. Vi på Wasa trädfällning erbjuder även stubbfräsning. Detta innebär att stubben fräses bort med hjälp av en snabb och effektiv maskin som förvandlar stubben till flis. Du kan sedan blanda ut flisen med jord eller använda det som bränsle i braskaminen. Har ni enbart en stubbe som ni vill ta bort kan vi givetvis hjälpa er med endast stubbfräsningen och inte trädfällningen. Självklart erbjuder vi att ta hand om flisen i samband med att övriga rester av trädet fraktas bort. Vi anpassar alltid våra tjänster efter kundens behov. 

Mycket ved från din trädfällning

Som en del av det hela kan vi naturligtvis forsla bort ved och ris. Vår lastbil är stor och kranen räcker bra långt. Detta gör det enklare att komma åt för att få med så mycket som möjligt redan första gången. Ett träd kan ge bra mycket ved eller virke. Om du vill behålla det är det inget problem. Säg bara till vad du har för önskemål. Precis som när det kommer till trädfällning Hägersten så är vi både snabba och effektiva. Hela tiden med största respekt för din tomt.

Stubben ska ju också tas bort. Wasa Trädfällning har en bra maskin som är smidig och kan användas på de mest krångliga ställen. Vi förvandlar din stubbe till flis som är bra att ha f annat.
Detta naturliga material kan blandas ut med jorden, läggas som täckning eller användas i din braskamin. Återigen är det upp till dig om du vill behålla flisen eller inte. Naturligtvis kan vi också ta bort gamla stubbar från andra fällningar.

Wasa Trädfällning Hägersten

Sköt om din trädgård i Hägersten

Som en del av vår passion för träd har vi lärt oss så mycket som möjligt hur de växer och trivs. Det samma gäller för annat som du kan ha i trädgården. Många bostadsrättsföreningar och företag satsar på att ha grönområden runt sina fastigheter. Alla trivs med snygga omgivningar och det har även visat sig leda till större respekt för byggnaderna runt omkring.

Om du behöver hjälp med trädgårdsvård eller vill ha råd om dina träd så är du välkommen att kontakta oss. Wasa Trädfällning sysslar med mycket och vi kan ge dig närmare information om våra tjänster. Efter ett liv med träd och grönt har vi utvecklat en närhet för dem, med djup kunskap och erfarenhet. Vi kan hjälpa dig planera och ta hand om dina träd. Beskära dem eller avgöra huruvida det är behov av trädfällning Hägersten eller inte.

Hur fungerar RUT- avdraget i samband med din trädfällning eller andra träd jobb?

 Det går väldigt bra att använda RUT-avdraget i samband med din trädfällning, stubbfräsning eller trädgårdsarbeten! RUT-avdraget kan leda till en rejäl prisreduktion för privatpersoner. Du kan läsa mer om RUT-avdraget på skatteverkets hemsida eller i samband med din konsultation.

Gratis konsultation i Hägersten 

För att få det bästa resultatet av din trädfällning i Hägersten så rekommenderar vi ett personligt möte med en av våra arborister, så tveka inte att kontakta oss på 08 – 39 99 39 för att boka ett kostnadsfritt hembesök. Vi lämnar gärna över en gratis offert eller om du bara vill veta mer om oss och vår trädfällning i Hägersten.

Respekt för träd och grönt

De flesta uppskattar att ha träd och växtlighet omkring sig. De har en lugnande effekt och är verkligen dekorativa. För att det ska fortsätta så måste du ta hand om dem. Många träd blir ännu snyggare om du beskär dem. Det kan se lite roligt ut just vid tillfället, med de kala grenarna och stammen. Men när våren kommer och alla skott sticker upp så förstår du vitsen. Kontakta oss gärna för att diskutera hur dina träd ska tas om hand på allra bästa sätt.

Vi på Wasa Trädfällning är kända för vår kvalitet. Genom årens lopp har vi samlat på oss en lång rad med nöjda kunder, vilket är det bästa vi vet. Fråga oss om referenser, det har vi många av. Vårt mål är att alltid behandla träden och kunderna väl. Säkerheten vid trädfällning Hägersten är ett måste, vi tar inga risker och vet exakt vad vi håller på med.

Samtidigt värnar vi om naturen runt omkring oss. Hela tiden ser vi efter sätt att bli ännu mer miljövänliga. Det är ett arv som vi vill bevara, på flera olika sätt och vis. Därför satsar vi på att utbilda vår personal i miljövård, förutom det dagliga arbetet med träd och grönt. För oss handlar det om en helhet. Både trädfällning och bevarande av de så viktiga träden har sin givna plats.