Arborist i Norrtälje

Vi har lång erfarenhet av branschen och har enbart utbildade arborister samt hundratals nöjda kunder som påvisar vilken hög kvalitet vi levererar. 

Kontakta oss gärna vi formulären på hemsidan för kostnadsfritt besök & offert!

Få ett kostnadsfritt hembesök

Vi åker ut och gör en rättvis bedömning och lämnar en offert direkt på plats, kostnadsfritt!

  Behöver du hjälp med trädfällning i Norrtälje?

  Då kan vi på Wasa Trädfällning hjälpa dig med det. Vi erbjuder ett flertal olika tjänster som kan vara till hjälp om du har träd eller stubbar du vill avlägsna. Våra arborister har lång erfarenhet av sitt arbete och vi har flera hundratals nöjda kunder. Vi har bra recensioner att uppvisa för att du som kund ska känna dig trygg i att anlita oss. En arborist är utbildad för att vårda träden och har god kunskap inom områden som:

  • Trädfällning
  • Stubborttagning
  • Beskärning

  Vi erbjuder trädfällning i Norrtälje av våra utbildade arborister

  Har du träd som har dött eller som står för nära byggnader eller elledningar?

  Då kan trädfällning vara ett bra alternativ. Det finns flera anledningar till att vilja fälla ett träd, så som visuella orsaker eller för att trädet är en olägenhet för resten av din trädgård. Att fälla träd är ett omfattande arbete och efter trädfällningen måste trädet eller träden forslas bort. När du anlitar oss får du hjälp med både fällningen och bortforslingen och slipper därmed tänka på det själv.

  Vi erbjuder prisvärd trädfällning och självklart får du alltid en offert på vad slutpriset beräknas bli. Om du vill ha stubborttagning är det en separat tjänst och det ingår inte i själva trädfällningen. Men vi kan givetvis hjälpa dig med borttagning av stubbar också. En välvårdad trädgård kan höja värdet på ditt hus. Du kan dessutom använda dig av RUT-avdrag för en stor mängd av våra tjänster. Vi vet precis hur du ansöker och hjälper dig genom hela processen för att du ska kunna känna dig trygg.

  Arborist Norrtälje

   

  Beskärning och vård av din trädgård i Norrtälje

  En vacker trädgård är en dröm för många, men ibland räcker varken kunskapen eller tiden till för allt som behövs göras. Genom att anlita en arborist i Norrtälje kan du få hjälp med allt från beskärning till häckklippning. Även om trädfällning är vårt huvudarbete kan vi i samband med det också erbjuda hjälp med trädgårdsarbetet. På så sätt får du ett bra slutresultat för hela din trädgård, så att du sedan kan sitta och njuta av lugnet och solen. På Wasa Trädfällning arbetar enbart utbildade arborister.

  Ett friskt träd är ett vackert träd och därför är det viktigt att underhållsbeskära träden. En del träd kräver mer underhåll än andra. Vi är experter på träd och hjälper dig gärna. Fruktträd bör beskäras för att ge frukt av bra kvalitet, medan vissa träd kan ha döda grenar som bör avlägsnas. Vi kan hjälpa dig med beskärning av träd i Norrtälje med omnejd och vi tar oss an små som stora arbeten. Vårt arbete sker lösningsorienterat och tillsammans kan vi komma fram till en bra helhetslösning.

  Be om en kostnadsfri offert av kunnig arborist i Norrtälje

  Du kan kontakta oss via hemsidan och beskriva vad du vill ha hjälp med så kontaktar vi dig snarast möjligt. Vi erbjuder kostnadsfria hembesök för att vi ska kunna ge dig en rättvisande offert för vad arbetet kommer att kosta. Ange så noggrant som möjligt vad du behöver hjälp med när du kontaktar oss via formuläret så är det enklare för oss att göra en beräkning. Om du är berättigad till RUT-avdrag för arbetet kan vi hjälpa dig med det också. Tillsamman skapar vi en bra lösning.

  Arborist i Norrtälje

  Nyttja RUT-avdraget vid trädfällning

  När du anställer Wasa Trädfällning för att utföra en trädfällning i Vallentuna så har du rätt till att nyttja RUT-avdraget, vilket ger dig 50% rabatt på arbetskostnaden.